Om os

Absalon Capital Fondsmæglerselskab A/S har cvr-nummer 17 89 99 96 og er registreret i Finanstilsynet med FT-nummer 1186.
 
Direktion
Henrik Franck er direktør for selskabet.
Mail: henrik.franck@absaloncapital.dk
Telefonnr. + 45 87 46 49 47 // + 45 24 88 42 07

Bestyrelsen udgøres af
Niels B. Thuesen (bestyrelsesformand), Leif Hasager og Henry Høeg.

Om Absalon Capital
Absalon Capital Fondsmæglerselskab A/S er en helejet selvstændig kapitalforvalter i Formuepleje Gruppen, der i alt forvalter mere end {{fptot}} milliarder kroner. Absalon Capital distribuerer et miks af indenlandske egenproducerede investeringsstrategier og globale strategier fra særligt udvalgte globale kapitalforvaltere. Selskabet har en eksklusiv distributionsaftale med BNP Paribas Investment Partners.

Vi fokuserer både på produkt- og løsningssalg. Overordnet stræber vi efter at levere stabile langsigtede risikojusterede afkast i overensstemmelse med vores kunders ønsker. Dette opnås gennem en stringent investeringspolitik, der bygger på kompetencerne hos vores dedikerede medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre langsigtede optimale investeringsløsninger og services skræddersyet til deres behov. Absalon Capital Fondsmæglerselskab A/S er et fondsmæglerselskab i henhold til lov om finansiel virksomhed og er underlagt Finanstilsynets tilsyn.